A legjobb videós szakember, akivel valaha találkoztunk!
Most kaptuk meg a kész videónkat, és az eredmény valami fantasztikus: János csúcsminőségű filmet készített esküvőnkről és lakodalmunkról! Művészi helyzet- és perspektívalátása érződik minden kockán; a zene kiválasztása - a képi világgal való harmónizációja konzisztens és professzionális magaslatokba emeli a teljes kompozíciót. János ezenfelül a videó felvétele közben rugalmasan, közvetlenül és barátságosan működött, mint egy igazi csapattárs...
...ezen tényezők együttesének köszönhető a gyönyörű videónk, amiről csak szuperlatívuszokban beszélhetek.
Köszönjük szépen!

Évi és Zoli

 

Azt kell mondjam, hogy nagyon elégedettek vagyunk az esküvői videónkkal, szuper minőség, szuper vágás, szuper háttérzenék, minden tökéletes lett, ettől jobbat el se tudtunk volna képzelni. Az az 1 óra, amit a film nézésével töltöttünk elrepült, minden pillanata tetszett nekünk. További sok sikert kívánunk munkádhoz, ami biztosan sikeres lesz, mert ilyen minőség mellett csak elégedett ügyfeleid lesznek.
Köszönjük a munkádat!

Erika és Péter

 

Kedves János!
Rendkívül hálásak vagyunk neked az esküvői videónkért, egyszerűen tökéletes lett. Pontosan olyan amire vágytunk, sőt még annál is több. Olyan videót kaptunk tőled, ami profi színvonalú és szívhez szólóan visszaadja életünk legfontosabb napjának minden pillanatát. Ahogy a kis filmünket összeállítottad a zenékkel, a vágásokkal és ahogy megláttad a fontos mozzanatokat az lenyűgöző. Külön köszönjük a kaszkadőr munkádat, amit a csomagtartóból végre hajtottál. ;-)
Nem csak a videóért, amit készítettél nekünk tartozunk neked köszönettel, hanem a szeretetért és odafigyelésért, amivel azt elkészítetted nekünk. Azóta minden este megnézzük. :-) Bátran ajánlunk téged mindenkinek, aki egy minőségi videót szeretne élete nagy pillanatáról, és aki egy nagyszerű emberrel szeretné mindezt megörökíteni. Segítőkész, pontos, precíz, szakmailag és emberileg is a legjobb.
Köszönjük!

Réka és Zoli

 

Nagyon köszönjük a munkádat és a hozzáállásodat. Egyedi, színvonalas videót kaptunk, ami remekül visszaadja a nagy napunkat! Csodálatos pillanatainkat profin összevágva (hála Neked) újraélhetjük esküvőnket valahányszor megnézzük a filmünket.
Köszönjük a család nevében is! Mindenkinek ajánlani fogunk!!

Ibolya és András

 

Kedves János! Mikor elkezdtünk esküvői videókat keresni, tudtuk, hogy valami különlegeset szeretnénk. Nagyon szeretjük a filmeket, nagyon sokat is nézünk, szinte kivétel nélkül minden újat is. Szóval az elvárásaink korántsem voltak alacsonyak. Mivel sürgős volt az időpont közelsége miatt mindenkit megtalálnunk, ezért regisztráltam egy oldalra és jöttek, özönlöttek az ajánlatok. Kb. a harmadik videós ajánlatként érkezett meg a te ajánlatod, de az első kettőnél már fogtam a fejem, mert olyan videók voltak, amikért nem adtam volna ki pénzt, mert bárkit megkértem volna hasonló videót produkált volna. Aztán megnéztem a honlapod és egyből azt mondtam, igen, ez kell nekünk! A férjem beleegyezése nélkül már megírtam neked, hogy nagyon tetszik a munkád és nagyon szeretném,hogy te legyél a videósunk! Aztán este hazajött a férjem, megmutattam neki és egyből mondta, hogy igen! És mit is mondhatnék, nem csalódtunk! A videónk nagyon jó lett, a videó klip is! Én csak úgy mondom mindenkinek, hogy megnézitek az esküvői filmet? Annyira profi munka van mögötte, hogy jó nézni, az a 70 perc simán elrepül, pedig én még nézném tovább, ha lenne....! Lehet emlékszel, mikor elmentünk hozzád megnézni a munkáidból egy kis referencia anyagot, csak ültünk és tátott szájjal figyeltük a filmeket, ez egyiket a másik után..., mindig kérdezted, mutassak még egyet? Mire mi egyből: IGEN!!!! Aztán már nem volt menekvés, jött a végleges szerződés! :D A filmünknek a kreatív része az amikor kibontakozik igazán, hogy miből is áll a te munkád, az mesés, végre egy tündérmese, amiben én vagyok a hercegnő és a férjem a herceg! Árad a szerelem a szeretet a képsorokból, a zenei aláfestés is nagyon találó mindenhol, a vágások a "repülések" pedig álomvilágba ringatnak azokra a percekre, amíg ezt a részt nézhetem! Nagyon, NAGYON KÖSZÖNJÜK, ez valóban az a film, amit az ember szívesen megnéz és büszkén mutogat másoknak! További sok sikert kívánunk a munkádhoz, ezt sose hagyd abba, csak ha már nem szereted csinálni, de szerintem ez nem fog megtörténni, mert a szíved-lelked benne van minden egyes esküvői filmben. Szerintem mindenki csak azután döntsön, hogy kit választ esküvői videósnak, ha látta a filmjeidet, addig nem szabad!

Andi és Zsolti