Esküvői Videós Vendégkönyv

 

Ha szeretnél írni a vendégkönyvbe, akkor csak küldj egy üzenetet a kapcsolat oldalról, és válaszd a tárgyban a vendégkönyvet.

 

Enikő és András

Kedves János! 2020. szeptemberi esküvőnket többször újra éltük, köszönhetően a csodás filmnek. A 4K-tól persze leesett az állunk.
Az aspektusok, vágások, zenék is mind-mind szuperek! Köszönjük szépen!

 

Gabi & Roli

János szuper videókat készített az esküvőnkről és a lakodalmunkról, a legjobb pillanatokat profin összevágta, nagyon színvonalas és kreatív felvételeket hozott össze. Nyitott volt a mi ötleteinkre is, és segített mindenben, hogy a nagy napunkon minden fontos eseményt meg tudjon örökíteni. Ár érték arányban is felülmúlhatatlan. Jó szívvel ajánljuk bárkinek, és aki hezitál, hogy szeretnének-e videót vagy sem, annak azt üzennénk, hogy mindenképpen legyen, mert eszméletlen jó volt visszanézni az esküvőnket és feleleveníteni a sok szép emléket!

 

Ibolya és András

Kedves János!
Mindenféle elfogultság nélkül szeretnénk emlékeztetni hogy még mindig Te vagy a legjobb a szakmában!2016.05.07-én volt a lakodalmunk,hogy teljes ismeretlenként kerestünk fel és azóta se találkoztunk esküvőkön olyannal aki ennyire minőségi munkát tud a kezéből kiadni akár videó minőségben,vágásban vagy zene választásban klip alá.Aki nem hiszi járjon utána.......Ibolya és András Youtube :)
További sok munka sikereket kívánunk Neked és Sok Boldogságot az Elkövetkezendő Házasulandóknak!
Üdvözlettel:
Ibolya és András
Kecskemét

 

Évi és Zoli

A legjobb videós szakember, akivel valaha találkoztunk!
Most keptuk meg a kész videónkat, és az eredmény valami fantasztikus: János csúcsminőségű filmet készített esküvőnkről és lakodalmunkról!
Művészi helyzet- és perspektívalátása érződik minden kockán; a zene kiválasztása - a képi világal való harmónizációja konzisztens és professzionális magaslatokba emeli a teljes kompozíciót. János ezenfelül a videó felvétele közben rugalmasan, közvetlenül és barátságosan működött, mint egy igazi csapattárs...
...ezen tényezők együttesének köszönhető a gyönyörű videónk, amiről csak szuperlatívuszokban beszélhetek.
Köszönjük szépen!

 

Erika és Péter

Kedves János!
Azt kell mondjam, hogy nagyon elégedettek vagyunk az esküvői videónkkal, szuper minőség, szuper vágás, szuper háttérzenék, minden tökéletes lett, ettől jobbat el se tudtunk volna képzelni. Az az 1 óra, amit a film nézésével töltöttünk elrepült, minden pillanata tetszett nekünk.
További sok sikert kívánunk munkádhoz, ami biztosan sikeres lesz, mert ilyen minőség mellett csak elégedett ügyfeleid lesznek.
Köszönjük a munkádat!
Erika és Péter

 

Réka és Zoli

Kedves János!
Rendkívűl hálásak vagyunk neked az esküvői videónkért, egyszerűen tökéletes lett. Pontosan olyan mire vágytunk, sőt még annál is több.
Olyan videót kaptunk tőled, ami profi színvonalú és szívhez szólóan visszaadja életünk legfontosabb napjának minden pillanatát. Ahogy a kis filmünket összeállítottad a zenékkel, a vágásokkal és ahogy megláttad a fontos mozzanatokat az lenyűgöző. Külön köszönjük a kaszkadőr munkádat, amit a csomagtartóból végre hajtottál. ;-)
Nem csak a videóért, amit készítettél nekünk tartozunk neked köszönettel, hanem a szeretetért és odafigyelésért, amivel azt elkészítetted nekünk. Azóta minden este megnézzük. :-)
Bátran ajánlunk téged mindenkinek, aki egy minőségi videót szeretne élete nagy pillanatáról, és aki egy nagyszerű emberrel szeretné mindezt megörökíteni. Segítőkész, pontos, precíz, szakmailag és emberileg is a legjobb.
Köszönjük!

 

Ibolya és András

Nagyon köszönjük a munkádat és a hozzáállásodat.
Egyedi, színvonalas videót kaptunk, ami remekül visszaadja a nagy napunkat!
Csodálatos pillanatainkat profin összevágva (hála Neked) újraélhetjük esküvőnket valahányszor megnézzük a filmünket.
Köszönjük a család nevében is! 
Mindenkinek ajánlani fogunk!!

 

Szilvi & Zoli

A legjobbat akartuk és megkaptuk. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, hogy őt kérjék fel, mert mindamellett, hogy kedves, a megbeszéltekhez pontosan tartotta magát és egy nagyon profin megszerkesztett anyagot adott át számunkra. Tudtuk, hogy jó lesz, de  ennyire.....?! Ennek köszönhetően éltünk a "kamera bérlés nászútra" lehetőséggel ezt sem bántuk meg!! Az esküvőnk csodálatos volt, a nászutunk úgyszintén, de ő még csodálatosabbá tette számunkra.
Köszönjük!!!
Csak így tovább!

 

Várnai Miklós

A véletlen folytán "tévedtem" erre az oldalra... Nagyon profi,és igényes munkák egy nagyon megfizethető áron. Csak gratulálni tudok, és remélem tele lesz a naptár!

 

Andi és Zsolti

Kedves János!
Mikor elkezdtünk esküvői videókat keresni, tudtuk, hogy valami  különlegeset szeretnénk. Nagyon szeretjük a filmeket, nagyon sokat is  nézünk, szinte kivétel nélkül minden újat is. Szóval az elvárásaink korántsem voltak alacsonyak. Mivel sürgős volt az időpont közelsége miatt mindenkit megtalálnunk, ezért regisztráltam egy oldalra és  jöttek, özönlöttek az ajánlatok. Kb. a harmadik videós ajánlatként  érkezett meg a te ajánlatod, de az első kettőnél már fogtam a fejem, mert  olyan videók voltak, amikért nem adtam volna ki pénzt, mert bárkit megkértem volna hasonló videót produkált volna. Aztán megnéztem a honlapod és egyből azt mondtam, igen, ez kell nekünk! A férjem beleegyezése nélkül már megírtam neked, hogy nagyon tetszik a munkád és nagyon  szeretném, hogy te legyél a videósunk! Aztán este hazajött a  férjem, megmutattam neki és egyből mondta, hogy igen! És mit is mondhatnék, nem csalódtunk! A videónk nagyon jó lett, a videó klip is! Én  csak úgy mondom mindenkinek, hogy megnézitek az esküvői filmet? Annyira  profi munka van mögötte, hogy jó nézni, az a 70 perc simán elrepül, pedig én még nézném tovább, ha lenne....! Lehet emlékszel, mikor elmentünk hozzád megnézni a munkáidból egy kis referencia anyagot, csak ültünk és tátott szájjal figyeltük a filmeket, ez egyiket a másik után... Mindig  kérdezted, mutassak még egyet? Mire mi egyből: IGEN!!!! Aztán már nem volt  menekvés, jött a végleges szerződés! :D A filmünknek a kreatív része az amikor kibontakozik igazán, hogy miből is áll a te munkád, az mesés, végre  egy tündérmese, amiben én vagyok a hercegnő és a férjem a herceg! Árad a  szerelem a szeretet a képsorokból, a zenei aláfestés is nagyon találó  mindenhol, a vágások a "repülések" pedig álomvilágba ringatnak azokra a  percekre, amíg ezt a részt nézhetem!
Nagyon, NAGYON KöSZöNJüK, ez valóban az a film, amit az ember szívesen megnéz és büszkén mutogat másoknak!
További sok sikert kívánunk a munkádhoz, ezt sose hagyd abba, csak, ha  már nem szereted csinálni, de szerintem ez nem fog megtörténni, mert a szíved-lelked benne van minden egyes esküvői filmben.
Szerintem mindenki csak azután döntsön, hogy kit választ esküvői videósnak, ha látta a filmjeidet, addig nem szabad!
Andi és Zsolti

 

HAJNI & KRISZTIÁN

Mindenkinek ajánljuk Janit!
Elsőre kicsit afféle művészléleknek tűniki, de nem kell tőle megijedni PROFI ABBAN AMIT csinál. 2010. szeptember-i esküvőnkön ő videózott, mióta megkaptuk az általa készített mesterművet azóta mutogatjuk azt büszkén az ismerőseinknek és minden érdeklődőknek. A minőség is csúcs - szerintem csak 1080p HD videókat érdemes készíttetni mi is ebben kértük(127 cm es képernyőn is tökéletes). Megkaptuk DVD-n is úgyhogy a nagymamáknak is volt mit odaadni. A témaválasztás és a zeneválasztás is harmonizált elképzeléseinkkel.
Köszönjük Jani!

 

Timi és Attila

Szia Jani!
Köszönjük a videót, nagyon jól sikerült. Szépen visszaadja a nap eseményeit. Nagyon örülünk, hogy megrendeltük a SteadyCam-es lehetőséget, mert így még filmszerűbb lett a felvétel.
üdv.: Timi és Attila

 

Edina & Zoli

Szia János!
Nagyon szépen köszönjük a gyönyörű esküvői videónkat.
Hihetetlenül visszaadja az életünk legszebb napjának az érzését, hangulatát és szépségét!
Természetesen ez nélküled nem jöhetett volna létre. :)
Használd az anyagunkat bátran referenciaként!
Köszönjük mégegyszer,
Edina & Zoli

 

Melegh Gábor

Keves Jani!
Látjuk a komoly fejlődést, gratulálunk. Mivel már többszőr dolgoztunk együtt, állítjuk, a kész anyagok valóban olyan jók, mint amiket láttok.
üdvözlettel:
Gábor
Popsecret zenekar

 

Tamás 

Köszönjük Neked ezt a videót, amit az esküvőről készítettél! Tényleg zseniális lett, visszaadja a nap hangulatát. Jó volt együtt dolgozni, köszönjük szépen!
Brigi és Tamás

 

Szabó Zoltán

Szia Jani!
Az új videók (második és ötödik) olyan jól sikerültek, hogy egyből kedvem lett megházasodni. :)
Nagyot alkottál Jani, hatalmas vagy!
Minden jót!

 

Németh Ibolya

Ezeket a felvételeket, végig nézve, nagyon elszomorodtam, mert a mienk nem ilyen.
Ezekhez a videókhoz, csak GRATULáLNI lehet.