Esküvőszervező

 

Nektek különleges esküvő jár!

Ma már más jelentést hordoz egy esküvő megszervezése, mint néhány évtizeddel ezelőtt. Mások az igények, egyre több a látványelem és szolgáltatás és az esküvő trendek is folyamatosan változnak. Az esküvő szervezése ma már többnyire nem az ifjú pár vagy az örömszülők kezében van, sokan esküvőszervezőt bíznak meg a feladattal.

Ez ma már sokak számára természetes, hiszen mindenkinek sok feladata van, nincs idő még ezzel is foglalkozni és tapasztalattal sem rendelkeznek a témában. Egyébként is sokkal kellemesebb boldog várakozással tölteni az időt, mint feszültséggel telve szervezkedni, szaladgálni és közben aggódni, hogy minden rendben legyen.

Az esküvőszervező nem luxus!

Esküvőszervező segítségét kérni nem luxus hanem ésszerű döntés, emellett tévedés azt hinni, hogy extra kiadást jelent, mert a díjazása sokszorosan megtérülhet a számunkra a szaktudása révén.
A rutinos, sokéves tapasztalattal rendelkező esküvőszervező kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezik. Csakis olyan szolgáltatókat fog ajánlani a számunkra, akik már bizonyították rátermettségüket és megbízhatóságukat és a legjobb áron fogja őket megszerezni nekünk. Itt nem lehet hibázni, nincs ismétlési lehetőség, csakis profikkal érdemes együtt dolgozni.

Az esküvőszervező a rejtett költségekre is odafigyel. Tudja melyek, azok a dolgok, amelyek nem hiányozhatnak a szolgáltatókkal kötött szerződésekből és arra is odafigyelnek, hogy a benne foglaltak be is legyenek tartva.

A nagy nap rólatok szóljon!

A csodás nagy napotokon minden álmotok, elképzelésetek megvalósulhat. Az esküvőszervezőtök csak arra vár, hogy megosszátok vele az elképzeléseiteket és mindenre kínál megoldást. Nem kell a mások elvárásainak megfelelnetek, legyen, minden olyan amilyennek ti szeretnétek.

Az esküvői helyszín kiválasztásában is segítséget nyújtunk. Ti eldöntitek mekkora vendégseregnek és milyen stílusú esküvőnek keresünk helyet a mulatozásra és mi megtaláljuk a számotokra minden tekintetben a legmegfelelőbb helyszínt. A lehetőségek száma végtelen. Választhattok főúri kastélyt vagy pajta esküvőt vagy akár elegáns szálloda rendezvénytermét. Minden csak attól függ, ti mit szeretnétek és persze a keretbe is bele kell, hogy férjen.

Megbízható esküvői szolgáltatókat ajánlunk!

Számos megbízható szolgáltatót tudunk ajánlani. Fotós, videós, fodrász, autóbérlés, ceremóniamester, varázslatos tortacsodákat alkotó és mesés sütiket készítő cukrász, vagy ha van rá igény galambröptetés vagy tűzijáték is lehetséges. Mi mindent megszervezünk és össze is hangolunk egymással, hogy minden és mindenki ott legyen és akkor, amikor éppen kell. Mindezt a legméltányosabb áron kapjátok, és annyi kedvezményt kaptok a szolgáltatóktól amennyit csak lehetséges. A megfelelő műszaki háttér meglétét is ellenőrizzük. Nem történhet meg, hogy a videós nem profi kamerával érkezik vagy a zenekar hangosítása kevés a színvonalas mulatsághoz.

Fontos feladatunk a szerződések minden részletének ellenőrzése és betartatása. A nagy izgalomban kell egy higgadt kívülálló, aki mindenre odafigyel és mindent kézben tart. Az új trendeket is figyelemmel kísérjük, hogy tudjuk informálni titeket is ezekről.  Természetesen csak azokat vegyétek figyelembe ezek közül, amelyek nektek is tetszenek.

Ti milyen esküvőre vágytok? Klasszikus, elegáns, kicsit őrült vagy retro stílusú legyen? Csak találjátok ki, mi megvalósítjuk.

eandawedding.hu

Lakodalomba profi vőfély az Ön igényei szerint!