Betöltés...
 • Azt kell mondjam, hogy nagyon elégedettek vagyunk az esküvői videónkkal, szuper minőség, szuper vágás, szuper háttérzenék, minden tökéletes lett, ettől jobbat el se tudtunk volna képzelni. Az az 1 óra, amit a film nézésével töltöttünk elrepült, minden pillanata tetszett nekünk. További sok sikert kívánunk munkádhoz, ami biztosan sikeres lesz, mert ilyen minőség mellett csak elégedett ügyfeleid lesznek.
  Köszönjük a munkádat!
  Erika és Péter
 • Kedves János!
  Rendkívűl hálásak vagyunk neked az esküvői videónkért, egyszerűen tökéletes lett. Pontosan olyan mire vágytunk, sőt még annál is több. Olyan videót kaptunk tőled, ami profi színvonalú és szívhez szólóan visszaadja életünk legfontosabb napjának minden pillanatát. Ahogy a kis filmünket összeállítottad a zenékkel, a vágásokkal és ahogy megláttad a fontos mozzanatokat az lenyűgöző. Külön köszönjük a kaszkadőr munkádat, amit a csomagtartóból végre hajtottál. ;-)
  Nem csak a videóért, amit készítettél nekünk tartozunk neked köszönettel, hanem a szeretetért és odafigyelésért, amivel azt elkészítetted nekünk. Azóta minden este megnézzük. :-) Bátran ajánlunk téged mindenkinek, aki egy minőségi videót szeretne élete nagy pillanatáról, és aki egy nagyszerű emberrel szeretné mindezt megörökíteni. Segítőkész, pontos, precíz, szakmailag és emberileg is a legjobb.
  Köszönjük!
  Réka és Zoli
 • Nagyon köszönjük a munkádat és a hozzáállásodat. Egyedi, színvonalas videót kaptunk, ami remekül visszaadja a nagy napunkat! Csodálatos pillanatainkat profin összevágva (hála Neked) újraélhetjük esküvőnket valahányszor megnézzük a filmünket.
  Köszönjük a család nevében is! Mindenkinek ajánlani fogunk!!
  Ibolya és András
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Vélemény küldése a vendégkönyvbe