Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Steadycam Jani
Gimbal Jani

Gimbal

esküvői virág

Profi esküvői videós szolgáltatások

Dönts a XXI. század technikája mellett! Professzionális eszközökkel,nagyfelbontású HD minőségben rögzítjük a gyönyöru pillanatokat. DVD, egyedi tervezésu borítóval, mozgóképes menürendszer, Dolby Digital hang. Egyedi ötleteinkkel még különlegesebbé varázsoljuk álmait!

Minden esküvo és esküvői film egyedi. Fontos számunkra a megelégedettség minden felkérés után. Munkánk egyben a hobbink is, ezért minden megrendelés számunkra egyben kreatív, igényes, minoségi alkotás is.

 

Igény szerint kérhető:

  • KÉT KAMERÁS felvétel készítése
  • STEADY CAM felvétel (Úszó kameramozgás.)
  • Összefoglaló videóklip készítése és elhelyezése az interneten
  • DVD utánrendelés (Fényképes, egyedien szerkesztett, nyomtatott borító és lemez): 2.000 Ft/db
  • BluRay DVD készítése

Technikai háttér:

A SONY PMW-EX1 kamera modelljével már több tesztet is készítettek elismert infószájtok. Én az egyik legrészletesebbet vettem alapul. Az első fontos adat, hogy ez bizony kézi kamera. Méretre hangyányit nagyobb csak, mint a Z1, és éppen ennek tekintetében bámulatos az az adat, hogy 3 darab 1/2"-os CMOS-szenzor alkotja a képét, ráadásul natívan full HD-ban (1920x1080)!!! Ezek az úgynevezett 'Exmor'-chippek progresszív kiolvasást használnak, és képesek 24p-re is akár, tehát már jóelore gondoltak arra is, aki mozifilmet szeretne forgatni egy 2 kg-os kézikamerával. További Információ...

 

Most új szolgáltatásként ön igényelhet STEADYCAM-es felvételt! Nézze meg most! esküvői virág