Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Steadycam Jani
Gimbal Jani

Gimbal

esküvői virág

Vendégkönyv

penÍrjon a vendégkönyvbe!pen mirrored

A vendégkönyv jelenleg nem üzemel.

Név:

Évi és Zoli

E-mail:

evi_zoli_1987@gmail.com

Dátum:

2016-10-03 13:50:31

Üzenet:

A legjobb videós szakember, akivel valaha találkoztunk!

Most keptuk meg a kész videónkat, és az eredmény valami fantasztikus: János csúcsminőségű filmet készített esküvőnkről és lakodalmunkról!

Művészi helyzet- és perspektívalátása érződik minden kockán; a zene kiválasztása - a képi világal való harmónizációja konzisztens és professzionális magaslatokba emeli a teljes kompozíciót. János ezenfelül a videó felvétele közben rugalmasan, közvetlenül és barátságosan működött, mint egy igazi csapattárs...

...ezen tényezők együttesének köszönhető a gyönyörű videónk, amiről csak szuperlatívuszokban beszélhetek.

Köszönjük szépen!

Név:

Erika és Péter

E-mail:

peetmix@gmail.com

Dátum:

2016-09-20 11:59:21

Üzenet:

Kedves János!

Azt kell mondjam, hogy nagyon elégedettek vagyunk az esküvői videónkkal, szuper minőség, szuper vágás, szuper háttérzenék, minden tökéletes lett, ettől jobbat el se tudtunk volna képzelni. Az az 1 óra, amit a film nézésével töltöttünk elrepült, minden pillanata tetszett nekünk. 

További sok sikert kívánunk munkádhoz, ami biztosan sikeres lesz, mert ilyen minőség mellett csak elégedett ügyfeleid lesznek.

Köszönjük a munkádat!
Erika és Péter

Név:

Réka és Zoli

E-mail:

szenasireka@freemail.hu

Dátum:

2016-09-13 19:59:15

Üzenet:

Kedves János!

Rendkívűl hálásak vagyunk neked az esküvői videónkért, egyszerűen tökéletes lett. Pontosan olyan mire vágytunk, sőt még annál is több.

Olyan videót kaptunk tőled, ami profi színvonalú és szívhez szólóan visszaadja életünk legfontosabb napjának minden pillanatát. Ahogy a kis filmünket összeállítottad a zenékkel, a vágásokkal és ahogy megláttad a fontos mozzanatokat az lenyűgöző. Külön köszönjük a kaszkadőr munkádat, amit a csomagtartóból végre hajtottál. ;-)

Nem csak a videóért, amit készítettél nekünk tartozunk neked köszönettel, hanem a szeretetért és odafigyelésért, amivel azt elkészítetted nekünk. Azóta minden este megnézzük. :-)

Bátran ajánlunk téged mindenkinek, aki egy minőségi videót szeretne élete nagy pillanatáról, és aki egy nagyszerű emberrel szeretné mindezt megörökíteni. Segítőkész, pontos, precíz, szakmailag és emberileg is a legjobb.

Köszönjük!

Név:

Ibolya és András

E-mail:

bibike523@freemail.hu

Dátum:

2016-07-27 19:42:53

Üzenet:

Nagyon köszönjük a munkádat és a hozzáállásodat. 
Egyedi, színvonalas videót kaptunk, ami remekül visszaadja a nagy napunkat!
Csodálatos pillanatainkat profin összevágva (hála Neked) újraélhetjük esküvőnket valahányszor megnézzük a filmünket. 
Köszönjük a család nevében is!
Mindenkinek ajánlani fogunk!! 

Név:

Andi és Zsolti.

E-mail:

andrea_szakaly@freemail.hu

Dátum:

2011-09-21 11:17:57

Üzenet:

Kedves János!

Mikor elkezdtünk esküvői videókat keresni,tudtuk,hogy valami különlegeset szeretnénk.Nagyon szeretjük a filmeket,nagyon sokat is nézünk,szinte kivétel nélkül minden újat is.Szóval az elvárásaink koránt sem voltak alacsonyak.Mivel sürgős volt az időpont közelsége miatt mindenkit megtalálnunk,ezért regisztráltam egy oldalra és jöttek,özönlöttek az ajánlatok.Kb. a harmadik videós ajánlatként érkezett meg a te ajánlatod,de az első kettőnél már fogtam a fejem,mert olyan videók voltak,amikért nem adtam volna ki pénzt,mert bárkit megkértem volna hasonló videót produkált volna.Aztán megnéztem a honlapod és egyből azt mondtam,igen,ez kell nekünk!A férjem beleegyezése nélkül már megírtam neked,hogy nagyon tetszik a munkád és nagyon szeretném,hogy te legyél a videósunk!Aztán este hazajött a férjem,megmutattam neki és egyből mondta,hogy igen!És mit is mondhatnék,nem csalódtunk!A videónk nagyon jó lett,a videó klip is!Én csak úgy mondom mindenkinek,hogy megnézitek az esküvői filmet?Annyira profi munka van mögötte,hogy jó nézni,az a 70perc simán elrepül,pedig én még nézném tovább,ha lenne....!Lehet emlékszel,mikor elmentünk hozzád megnézni a munkáidból egy kis referencia anyagot,csak ültünk és tátott szájjal figyeltük a filmeket,ez egyiket a másik után...,mindig kérdezted,mutassak még egyet?Mire mi egyből: IGEN!!!!Aztán már nem volt menekvés,jött a végleges szerződés! :D  A filmünknek a  kreatív része az amikor kibontakozik igazán,hogy miből is áll a te munkád,az mesés,végre egy tündérmese,amiben én vagyok a hercegnő és a férjem a herceg!Árad a szerelem a szeretet a képsorokból,a zenei aláfestés is nagyon találó mindenhol,a vágások a "repülések" pedig álomvilágba ringatnak azokra a percekre,amíg ezt a részt nézhetem!

Nagyon,NAGYON KÖSZÖNJÜK,ez valóban az a film,amit az ember szívesen megnéz és büszkén mutogat másoknak!

További sok sikert kívánunk a munkádhoz,ezt sose hagyd abba,csak,ha már nem szereted csinálni,de szerintem ez nem fog megtörténni,mert a szíved-lelked benne van minden egyes esküvői filmben.

Szerintem mindenki csak azután döntsön,hogy kit választ esküvői videósnak,ha látta a filmjeidet,addig nem szabad!

Andi és Zsolti.

Név:

Várnai Miklós

E-mail:

mikipaci@gmail.com

Dátum:

2011-07-16 18:32:11

Üzenet:

A véletlen folytán "tévedtem" erre az oldalra... Nagyon profi,és igényes munkák egy nagyon megfizethető áron.Csak gratulálni tudok,és remélem tele lesz a naptár!

Név:

Szilvi&Zoli

E-mail:

zoli.szilvi@gmail.com

Dátum:

2011-03-25 22:09:22

Üzenet:

A legjobbat akartuk és megkaptuk. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, hogy őt kérjék fel, mert mindamellett, hogy kedves, a megbeszéltekhez pontosan tartotta magát és egy nagyon profin megszerkesztett anyagot adott át számunkra. Tudtuk, hogy jó lesz, de ennyire.....?!Ennek köszönhetően éltünk a "kamera bérlés nászútra" lehetőséggel ezt sem bántuk meg!!Az esküvőnk csodálatos volt,a nászútunk úgyszintén,de ő még csodálatosabbá tette számunkra.
Köszönjük!!!

Csak így tovább!

Név:

HAJNI&KRISZTIÁN

E-mail:

nemetzk@gmail.com

Dátum:

2011-01-05 14:55:22

Üzenet:

Mindenkinek ajánljuk Janit!

Elsőre kicsit afféle művészléleknek tűniki, de nem kell tőle megijedni PROFI ABBAN AMIT csinál. 2010. szeptember-i esküvőnkön ő videózott, mióta megkaptuk az általa készített mesterművet azóta mutogatjuk azt büszkén az ismerőseinknek és minden érdeklődőknek. A minőség is csúcs - szerintem csak 1080p HD videókat érdemes készíttetni mi is ebben kértük(127 cm es képernyőn is tökéletes). Megkaptuk DVD-n is úgyhogy a nagymamáknak is volt mit odaadni. A témaválasztás és a zeneválasztás is harmonizált elképzeléseinkkel.

Köszönjük Jani!

Név:

Timi és Attila

E-mail:

attila.blasko@elitemedia.hu

Dátum:

2011-01-05 13:03:26

Üzenet:

Szia Jani!

Köszönjük a videót, nagyon jól sikerült. Szépen visszaadja a nap eseményeit. Nagyon örülünk, hogy megrendeltük a SteadyCam-es lehetőséget, mert így még filmszerűbb lett a felvétel.

Üdv.: Timi és Attila

Név:

Edina & Zoli

E-mail:

-

Dátum:

2010-12-11 12:59:01

Üzenet:

Szia János!

Nagyon szépen köszönjük a gyönyörű esküvői videónkat.

Hihetetlenül visszaadja az életünk legszebb napjának az érzését, hangulatát és szépségét!

Természetesen ez nélküled nem jöhetett volna létre. :)

Használd az anyagunkat bátran referenciaként!

Köszönjük mégegyszer,
Edina & Zoli

Név:

Tamás

E-mail:

-

Dátum:

2010-11-08 11:29:36

Üzenet:

Köszönjük Neked ezt a videót, amit az esküvőről készítettél! Tényleg zseniális lett, visszaadja a nap hangulatát. Jó volt együtt dolgozni, köszönjük szépen!

Brigi és Tamás

Név:

Melegh Gábor

E-mail:

-

Dátum:

2010-09-20 12:49:43

Üzenet:

Keves Jani!

Látjuk a komoly fejlődést, gratulálunk. Mivel már többszőr dolgoztunk együtt, állítjuk, a kész anyagok valóban olyan jók, mint amiket láttok.

Üdvözlettel:

Gábor

Popsecret zenekar

www.popsecret.hu

:)

Név:

Szabó Zoltán

E-mail:

sude@sude.hu

Dátum:

2010-01-08 20:31:46

Üzenet:

Szia Jani!

Az új videók (második és ötödik) olyan jól sikerültek, hogy egyből kedvem lett megházasodni. :)

Nagyot alkottál Jani, hatalmas vagy!

Minden jót!

Név:

Németh Ibolya

E-mail:

-

Dátum:

2009-11-25 14:08:05

Üzenet:

Ezeket a felvételeket, végig nézve, nagyon elszomorodtam, mert a mienk nem ilyen.

Ezekhez a videókhoz, csak GRATULÁLNI lehet.

Németh Ibolya

http://httpeskuvo.blog.hu

esküvői virág